داروهای کمیاب

قرص مادوپار

قرص مادوپار

قرص مادوپار

قرص مادوپار که نام دیگرش کوبنل دو پا است، با دو دوز ۱۲۵ میلی گرم و ۲۵۰ میلی گرم در بازار موجود است. جزء داروهای کم یابی است که داروخانه آنلاین داروبین با ارسال نسخه از جانب بیمار برایتان ارسال می‌کند. این قرص درمان کننده علامت‌های بیماری پارکینسون است. به کم شدن لرزش بدن،  لرزش دست‌ها کند شدن و سست شدن عضله‌ها کمک می‌کند. به طور کلی بر علامت های حرکتی به وجود آمده در بدن در اثر بیماری پارکینسون اثرگذار است. این قرص ترکیبی از لوودوپا و بنسرازید است که هر دوی این عناصر بهبود بخش نشانه‌های بیماری پارکینسون هستند. این محصول تنها با نسخه پزشک مجاز به استفاده است. به دو مدل قرص حل شونده و کپسول توزیع می‌شود. ممکن است تا سه هفته طول بکشد تا شما تاثیر آن بر درمان بیماری خود را ببینید. احتمال به وجود آمدن برخی از عوارض جانبی با مصرف این دارو از جمله حرکت های انقباضی و پیچی وجود دارند.

 

 

چه زمان به پزشک مراجعه کنم؟

اگر این موارد به وجود آمدند فوراً به پزشک معالج خود مراجعه کنید، تا دوز مصرفی آن را تغییر دهد. هرگز به طور ناگهانی مصرف این دارو را قطع نکنید. چرا که اگر نیاز باشد، پزشک به صورت تدریجی دوز مصرفی تان را کم می‌کند. این دارو را نیم ساعت پیش از غذا یا یک ساعت پس از غذا میل کنید. زیرا غذا ممکن است مانع از جذب این قرص شود.. بزرگسالان بالای ۲۵ سال سن مجاز به مصرف این قرص هستند. برای خرید آنلاین قرص مادوپار 125 کیک کنید.

قرص مادوپار

سفارش آنلاین قرص مادوپار 09039038686

هشدارهای مصرف 

۱- اگر مبتلا به بیماری های روانی مثل افسردگی یا برخی اختلال های عصبی هستید.

2- در صورتی که به کوبنل دوپا، لوودوپا، بنسرازید یا هر داروی مشابه دیگر آلرژی دارید.

3-  اگر مبتلا به آب سیاه چشمی هستید.

۴- در صورتی که قبلا سکته مغزی یا حمله و مشکلات قلبی داشته‌اید. است( مثل ضربان قلب نامنظم )0

5- اگر زخم معده یا خونریزی معده داشته اید.

6- اگر مبتلا به بیماری های مربوط به ریه مثل آسم هستید.

7- اگر مبتلا به اختلالات کبدی، کلیوی و غدد فوق کلیوی هستید.

8- در صورتی که باردارید یا در حال اقدام به باردار شدن هستید یا در دوران شیردهی به سر می‌برید.

در نظر داشته باشید که مادوپار بر نتیجه آزمایش‌های خون و ادرار نیز اثر می‌گذارد. در صورتی که میخواهید آزمایش دهید حتماً به پزشک خود بگویید که مادوپار مصرف می‌کنید.

تقسیم دارویی قرص‌ها 

به طور کلی قرص ها از نظر نوع مصرف و تاثیر بر بدن به سه دسته قرص‌های استاندارد، قرص هایی با رهش طولانی‌مدت و قرص هایی که حل شونده در نوشیدنی هستند، تقسیم می‌شوند. 1- قرص‌های استاندارد سریعاً بعد از مصرف در بدن عمل می‌کنند. به طور معمول ۳ تا ۴ مرتبه در روز بسته به دوز تجویز شده مصرف می‌شوند. 2- کپسول‌های آهسته رهش که بعد از مصرف به صورت تدریجی روی بدن اثر می‌گذارند و نشانه‌های بیماری را در زمان طولانی بهبود می‌بخشند. مثلا اگر مشکل خواب داشته باشید مصرف کپسول‌های مادوپار آهسته رهش هنگام شب به برطرف شدن این مشکل کمک زیادی می‌کنند. به این ترتیب دیگر مجبور نیستید در طول روز چندین بار از این قرص مصرف کنید. 3- قرص هایی که حل شدنی در مایعات هستند و به صورت محلول در آب مصرف می‌شوند.

همیشه سعی کنید هر دارویی را طبق ساعت مقرر و مشخص مصرف کنید. تاخیر انداختن در مصرف دارو منجر به عود نشانه‌های بیماری می‌شود.

مقدار مصرف قرص مادوپار

مقدار مصرف این قرص برای هر شخص با شخص دیگری کاملاً متفاوت است.

  • این قرص‌ها اثرات مختلفی روی بدن می گذارند. حتما نوشته های روی بسته دارو را با دقت مطالعه کنید.
  • به طور معمول پزشک مصرف این محصول را با دوز پایین شروع می‌کند. سپس دوز مصرفی را به صورت تدریجی افزایش می‌دهد. تا زمانی که علامت های بیماری تحت کنترل قرار بگیرد.
  • هیچ گاه مصرف مادوپار را یک دفعه قطع نکنید. برای این کار طبق نظر پزشک خود دوز را کم کرده و به تدریج مصرف آن را قطع کنید. چرا که ترک یکدفعه آن عوارض خاص خود را به دنبال دارد.
  • این کپسول را همراه با یک لیوان آب مصرف کنید. به هیچ وجه کپسول‌های آهسته رهش را نجوید.چون پوشش آنها باعث می‌شود تا دارو تدریجا به سیستم ایمنی بدن ورود پیدا کند.
  • این دارو را با غذا میل نکنید. چون مواد غذایی میزان دوز دارویی که باید جذب بدن شوند را کاهش می‌دهد.

سفارش آنلاین قرص مادوپار 09039038686

مقدار مصرف مادوپار

شیوه استفاده از قرص های مادوپار حل شدنی:

  • قرص را در یک لیوان آب کوچک حل کنید. محلول ایجاد شده را نهایتا تا نیم ساعت بعد بنوشید.( دقت شود آن را در آب پرتقال حل نکند در آبمیوه های دیگر مانعی ندارد ).
  • در صورت فراموش کردن استفاده از مادوپار، نوبت بعدی آن را مصرف کنید. از مصرف دو دوز در یک نوبت جدا پرهیز کنید.

 عوارض جانبی

هر قرص و دارویی عوارض جانبی خاص خود را دارد.  با مصرف مادوپار ممکن است 1- رنگ ادرار، بزاق یا زبان قرمز شود. این امر کاملا طبیعی است و خطری ندارد. 2-  با مصرف مادوپار دچار تهوع بی اشتهایی می‌شوید. 3- هنگام از جا بلند شدن احساس سرگیجه می‌کنید. 4- طعم غذا را درست متوجه نمی‌شوید و حس تغییر طعم‌ها را دارید. 4- دچار اختلالات خواب می‌شوید. 5- حرکت های انقباضی، پیچشی یا انقباض غیر قابل کنترل در بدن دارید. اگر مشکلات مذکور شما را آزار می دهند، حتماً با پزشک خود مشورت کنید.

عوارض جانبی جدی

  • انجام خریدهای بیش از حد و میل به غذا بیش از حد، طوری که احساس می‌کنید فرد پرخوری شده اید. در این حالت میل به استفاده از مقدار بیشتری مادوپار دارید. که علامت سندروم اختلال در تنظیم دوپامین است.
  • حس خواب آلودگی می‌کنید و ناگهان در طی روز به خواب می‌روید.
  • فکرهای عجیب و غیرمعمول سراغتان می‌آیند.
  • چیزی‌هایی که  وجود خارجی ندارند را می‌بینید.
  • خلق و خوی شما دچار نوسان می‌شود. مثل احساس ترس و اضطراب یا افسردگی.
  • میخواهید خودتان را بزنید و به خودتان آسیب وارد کنید.
  • حس سبکی سر یا غش دارید.
  • عفونت، کبودی، زخم دهان و یا خونریزی لثه که در اثر مشکل خونی است، ممکن است برایتان به وجود بیاید.

سفارش آنلاین قرص مادوپار 09039038686 

 عوارض جانبی قرص مادوپار :

مصرف مادوپار حین شیردهی و بارداری

در دوران حاملگی این دارو اصلا تجویز نمی شود. اگر حین مصرف حامله شدید، سریع با پزشک خود مشورت کنید. این دارو به میزان بسیار کمی وارد شیر می‌شود. لذا احتمال اینکه  برای کودک عارضه‌ای به  وجود بیاید بسیار ضعیف است. ولی ممکن است میزان تولید شیر را کم کند. در صورتی که احساس کردید کودک به خوبی تغذیه نمی‌شود، حتما در اسرع وقت با پزشک مشورت کنید.

مصرف همزمان مسکن با مادوپار

در صورت نیاز به مسکن می‌توانید از داروهای خفیف مثل پراستامول و ایبوپروفن مصرف کنید. پیش از مصرف قرص‌های مسکن قوی‌تر مثل کدئین، مورفین یا ترامادول با پزشک خود مشورت کنید.

مصرف همزمان مسکن با مادوپار

سفارش آنلاین قرص مادوپار 09039038686

تداخل دارویی با قرص مادوپار

برای مصرف همزمان این فرآورده با داروهایی مثل آنتی هیستامین‌ها،

داروهای ضد افسردگی از جمله ترانیل سیپرومین، فنلزین یا ایزوکاربوکسازید،

داروهایی که منجر به خواب آلودگی، خشکی دهان یا اختلال در ادرار می‌شوند،

داروهای مربوط به مثانه بیش فعال،

داروهای مربوط به فشار خون بالا مثل آتنولول، رامیپریل یا آملودیپین،

داروهایی مثل متوکلوپرامید یا پروکلروپرازین

و برخی داروهای اعصاب یا اسکیزوفرنی مانند آمی سوپراید، آریپیپرازول، هالوپریدول یا ریسپریدون حتما از پزشک معالج خود کمک بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *